Срібні сережки пусети Подвійні з перлами

Биг. 404с
1150,00
грн.
1200,00
грн.
• Срібло 925°

• Вставка - Перлина культивована

• Діаметр перлини - 7 та 9 мм

• Довжина - 20 мм

• Середня вага - 2.90 г

Ефектні прикраси можуть бути простими. Сережки подвійні пусети з перлами доводять, що елегантність і краса домагаються простотою і лаконічним поєднанням звичних матеріалів.

Сережки виготовлені з культивованих перлів, вирощених у природних умовах за допомогою людського впливу, тому він нічим не відрізняється від натурального. Поєднання білих перлів зі сріблом створює унікальний елегантний стиль, який цінувався в колах вищого суспільства Великобританії і носився елегантними дамами. Зараз сережки з перлами відмінно підходять під будь-який образ, але також підкреслюють вашу витонченість і жіночність, як і раніше.

Особливість сережок у їх конструкції. Мала перлина ніжно розташовується на мочку вуха, підкреслюючи його красу, а велика виглядає з-за вушка, надаючи ефектності прикрасі. Завдяки різьбленням сережки надійно закручуються і тримаються на вушці, не чіпляючись за волосся і одяг.

Така вишукана прикраса з перлами має бути у кожної дами, що поважає себе, щоб у вас завжди були елегантні сережки для світського рауту.
Подарочная упаковка
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ф.И.О.
Моб. телефон
Ваш E-mail
не обязательно
Город
№ отделения Новой Почты
Копию заказа сбросить мне в
Нажимая оформить заказ вы тем самым принимаете наш
договор публичной оферты
Отправка наложенным платежом Новой Почты доступна на заказы общей стоимостью от 500 гривен. За наложенный платеж курьерская служба взымает дополнительную комиссию в размере 20 гривен + 2% от заказа. Бронь на заказ держится в течении суток.
Промокод
Payment method