Срібні сережки пусети Кошенята

БЮС С-256
600,00
грн.
• Срібло 925°

• Покриття - Без покриття

• Вставка - Горяча емаль

• Розмір - 7 х 5 мм

• Середня вага - 1.50 г

Вам теж подобаються коти, коти чи кошенята? Сережки пусети Кошенята відображають вашу любов до цих пухнастих тварин, які так і ваблять своїм неймовірним магнетизмом та красою.

Головною прикрасою срібних сережок стала мила мордочка котика, прикрашена гарячою емаллю. Покриття надійно тримається на пусеті і залишається яскравим та блискучим. З ним сережки виглядають ефектно, яскраво та виділяються на ваших вушках. Для контрасту підійдуть сережки з чорною емаллю, які чудово підкреслюють блиск срібла та виділяють контури котика. Ніжним дівчатам, які люблять спокій та легкість, сподобаються сережки з рожевою емаллю.

Пусети чудово триматися на вушках завдяки застібці на різьбленні. Вони надійно закручуються, не спадають і не чіпляються за волосся. Сережки пусети Кошенята стануть чудовою ювелірною прикрасою як для дівчини, так і для дівчинки.
Подарочная упаковка
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ф.И.О.
Моб. телефон
Ваш E-mail
не обязательно
Город
№ отделения Новой Почты
Копию заказа сбросить мне в
Нажимая оформить заказ вы тем самым принимаете наш
договор публичной оферты
Отправка наложенным платежом Новой Почты доступна на заказы общей стоимостью от 500 гривен. За наложенный платеж курьерская служба взымает дополнительную комиссию в размере 20 гривен + 2% от заказа. Бронь на заказ держится в течении суток.
Промокод
Payment method