Срібні сережки пусети Ножиці

С. С50027
600,00
грн.
• Срібло 925°

• Покриття - Чорніння

• Вставка - Фіаніт

• Колір фіаніта - синій, зелений, рожевий

• Розмір - 12 х 6 мм

• Середня вага - 1.60 г

Відріжте минуле із прекрасними Сережками пуссетами Ножиці із золотом. З ними ви не тільки позбудетеся вантажу, але й покажете себе, як справжнього майстра своєї справи.

Срібна основа ножиць прикрашена покриттям у вигляді чорніння, що надає старовинного вигляду виробу. Інше лезо інкрустовано кубічним цирконієм, що надає блиску та легкості ювелірній прикрасі. Ручки ножиць відрізняються оригінальною прикрасою. З одного боку на них зроблені борозни, що надають текстури пусетам, а з іншого – дрібні кульки, що додають обсягу. З таким дизайном сережки не тільки дивно виглядають, ніж приковують погляди оточуючих, але й чудово доповнюють простий образ.

Завдяки своїй мініатюрності вони ніжно виглядають на вушці. Гвинтовий замок щільно закручується та надійно утримує сережки на мочці.

Така ювелірна прикраса стане чудовим подарунком майстру манікюру, перукарю, кравцю або швачку, а також відмінним оберегом від злих помислів та нагадуванням про важливість кожної хвилини нашого життя.
Подарочная упаковка
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ф.И.О.
Моб. телефон
Ваш E-mail
не обязательно
Город
№ отделения Новой Почты
Копию заказа сбросить мне в
Нажимая оформить заказ вы тем самым принимаете наш
договор публичной оферты
Отправка наложенным платежом Новой Почты доступна на заказы общей стоимостью от 500 гривен. За наложенный платеж курьерская служба взымает дополнительную комиссию в размере 20 гривен + 2% от заказа. Бронь на заказ держится в течении суток.
Промокод
Payment method