Срібні сережки протяжки Кулі 3мм

Ш. 5422/1р
520,00
грн.
650,00
грн.
• Срібло 925°

• Покриття - Родій

• Діаметр кулі - 3 мм

• Довжина - 75 мм

• Середня вага - 1.40 г

Наче маленька планета крутиться на твоїх сережках. Сережки протяжки Кулі ніжно підкреслюють вушко та створюють незвичайний образ, ніби ви зійшли з обкладинок глянсових журналів.

Маленька кулька на кінці протяжок легко звисає, переносячи увагу зі звичної мочки на середину шиї, підкреслюючи її красу. Завдяки тоненькому ланцюжку сережки надійно кріпляться на вушко, підкреслюючи красу мочки, не спадають і залишаються на місці. З ними ваш образ наповниться стилем та лаконічністю.

Особливість протяжок у тому, що вони візуально роблять тоншою і довшою за шию, коригують поставу і піднімають груди, роблячи вас більш статними і жіночними. Протяжки елегантно прикрашають мочку вушка і ніжно звисають з нього, тому відмінно підійдуть під зібране волосся або короткі зачіски.
Подарочная упаковка
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ф.И.О.
Моб. телефон
Ваш E-mail
не обязательно
Город
№ отделения Новой Почты
Копию заказа сбросить мне в
Нажимая оформить заказ вы тем самым принимаете наш
договор публичной оферты
Отправка наложенным платежом Новой Почты доступна на заказы общей стоимостью от 500 гривен. За наложенный платеж курьерская служба взымает дополнительную комиссию в размере 20 гривен + 2% от заказа. Бронь на заказ держится в течении суток.
Промокод
Payment method