Срібні сережки протяжки Асорті

Ф. 29187р
580,00
грн.
720,00
грн.
• Срібло 925°

• Покриття - Родій

• Довжина - 65 мм

• Середня вага - 2.30 г

Сережки, які надихають на нестандартні вчинки і розкривають ваше внутрішнє Я. Сережки протяжки Асорті поєднують у собі відразу два види, символізуючи вашу креативність і унікальність, а також надають соковитості та оригінальності кожному вашому образу.

Протяжки представлені у вигляді двох елементів – проста рівна лінія та спіраль, які символізують нашу непостійність, гнучкість мислення, креативність та жіночність та витонченість. Завдяки такому неймовірному поєднанню сережки виділяють вас серед натовпу та надають нестандартності вашому образу. З такою ювелірною прикрасою ви наповнюєтеся стилем та витонченістю.

Особливість протяжок у тому, що вони візуально роблять тоншою і довшою за шию, коригують поставу і піднімають груди, роблячи вас більш статними і жіночними. Протяжки елегантно прикрашають мочку вушка і ніжно звисають з нього, тому відмінно підійдуть під зібране волосся або короткі зачіски.
Подарочная упаковка
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ф.И.О.
Моб. телефон
Ваш E-mail
не обязательно
Город
№ отделения Новой Почты
Копию заказа сбросить мне в
Нажимая оформить заказ вы тем самым принимаете наш
договор публичной оферты
Отправка наложенным платежом Новой Почты доступна на заказы общей стоимостью от 500 гривен. За наложенный платеж курьерская служба взымает дополнительную комиссию в размере 20 гривен + 2% от заказа. Бронь на заказ держится в течении суток.
Промокод
Payment method