Срібні сережки протяжки Алмаз

Ш. 54020/1р
580,00
грн.
720,00
грн.
• Срібло 925°

• Покриття - Родій

• Довжина - 70 мм

• Розмір - 8 х 9 мм

• Середня вага - 1.60 г

Найкращі друзі дівчат – діаманти! Сережки протяжки Алмаз вражають та зачаровують своїм оригінальним зовнішнім виглядом. З такою ювелірною прикрасою ви не тільки отримаєте особливу увагу з боку, але й підкреслите образ стильним акцентом.

Ніжна форма сережок поєднується з тонкими та рівними лініями, тому вони відмінно підходять під будь-який образ, надаючи жіночності, розкоші та витонченості. Основа протяжок виготовлена ​​у вигляді граней діаманта. Усередині нього сховався прозорий камінчик, який схожий своєю красою та величчю на алмаз, тож і не відрізнити.

Особливість протяжок у тому, що вони візуально роблять тоншою і довшою за шию, коригують поставу і піднімають груди, роблячи вас більш статними і жіночними. Протяжки елегантно прикрашають мочку вушка і ніжно звисають з нього, тому відмінно підійдуть під зібране волосся або короткі зачіски.
Подарочная упаковка
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ф.И.О.
Моб. телефон
Ваш E-mail
не обязательно
Город
№ отделения Новой Почты
Копию заказа сбросить мне в
Нажимая оформить заказ вы тем самым принимаете наш
договор публичной оферты
Отправка наложенным платежом Новой Почты доступна на заказы общей стоимостью от 500 гривен. За наложенный платеж курьерская служба взымает дополнительную комиссию в размере 20 гривен + 2% от заказа. Бронь на заказ держится в течении суток.
Промокод
Payment method